Follow us


Inkoper 
 

        Rotterdam
      24 - 40 uur
    HBO    Taakbeschrijving
    In de eerste voorbereidende fase worden budget offertes aangevraagd ten behoeve van de prijsvorming. Tevens wordt hier gestart met het aanleggen van mogelijke leveranciers.
    Mogelijke leveranciers dienen vooraf gescreend te worden op financiële status, veiligheid en kwaliteit.
    De benodigdheden die aangeschaft moeten worden zijn de materialen die nodig zijn om de activiteiten uit te kunnen voeren. De tweede groep zijn contracten met aannemers, dit voor alle voorkomende disciplines.Tevens dienen contracten afgesloten te worden voor services door derde partijen waarbij ondersteunende functies en werkzaamheden worden ingehuurd voor het project.

    Tijdens de tweede fase moeten de materialen ingekocht worden en moeten er contracten afgesloten worden met aannemers en leveranciers voor services. In deze fase moet de inkoop(st)er de onderhandelingen voeren en de inkooporders in orde maken.

    Tijdens de derde fase, de uitvoering, zal de taak van de inkoper beperkt zijn tot onderhandelingen bij claims voor meer- en minderwerk. Mogelijk moeten er last minute nog zaken aangekocht worden.

    In de laatste fase worden de contracten gesloten en worden de ervaringen van het project vastgelegd in de eind rapportage. In deze fase zijn er mogelijk verdere onderhandelingen bij claims waar de inkoop(st)er bij betrokken zal zijn.
     
    Opleiding, kennis en ervaring
    - Een afgeronde HBO-opleiding gerelateerd aan accounting.
    - Kennis van database programma’s.
    - Ervaring in contract onderhandelingen.
    - Kennis van de materialen- en aannemersmarkt.
    - Minimaal 8 jaar ervaring in gelijksoortige functie.
    - Ervaring in claim management.
    - Engelstalig in woord en geschrift.


    Andere vereisten
    - Je bent een goede team speler.    
    - Je bent communicatief vaardig.