Careers

Zin om eindeloos te groeien? 
Een onmisbare specialist worden in jouw vakgebied. Je kennis en skills steeds verder vooruit brengen.
Samenwerken met enthousiaste vakidioten. En mooie opdrachtgevers helpen om zero delay te bereiken.
Dat doe je bij Advando.


“Na tientallen jaren als global adviseur geef ik nu mijn kennis door via onze Academy. Heel mooi: jonge specialisten helpen om aan zero delay te werken.” 
Herman van Tellingen•Planning & Scheduling Specialist & Trainer 


Onze werkcultuur

Wij vinden het belangrijk dat je doet wat je graag doet. Dan beleef je meer plezier aan je werk. En word je er al snel beter in. Samen met jou nemen we je talenten onder de loep en stellen we een ontwikkelplan op. Je krijgt begeleiding en coaching in onze Advando Academy en tijdens het werk. Dat betekent continu groeien, als persoon en als professional. 

Ontwikkeling is essentieel in onze werkcultuur. Daarom is fouten maken bij ons oké. Daar leren we van. Ook krijg je de ruimte om zelfstandig te werken en afwisselende projecten te doen. Met allemaal specialisten die net zo bevlogen zijn als jij. We houden allemaal van aanpakken en van openheid. Er is altijd ruimte voor jouw ideeën en suggesties.

Bekijk onze vacatures:


Software Developer
voor TACS  
 Terneuzen |  MBO+/HBO |  24-32 uur  
meer lezen

Junior Turnaround Scheduler
 Terneuzen |  HBO |  32 - 40 uur  


meer lezen

Senior Scheduler
 Terneuzen |  HBO |  32 - 40 uur  


meer lezen


Staat er geen vacature bij voor jou? 

Maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij Advando? Ga dan gerust voor een open sollicitatie. Als je thuis bent in bijvoorbeeld Scheduling, 
Cost Control, Riskmanagement, Kwaliteit of Projectadministratie horen we graag van je. Neem contact op met onze recruitment afdeling.


contact